Huwelijksvideo ♥ Amy en Stefano – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Amy en Stefano – DeKa Graphics

Verheugd was ik om het huwelijk van Amy en Stefano te mogen filmen en monteren naar een leuke trouwvideo als eeuwige herinnering aan hun mooiste dag.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van de Mooiste dag van
Amy & Stefano (februari 2020)


Ik startte de dag met het filmen va de bruid bij de kapster en de schminkster waar zowel de bruid als haar dochter professioneel bijgestaan werd om volop te schitteren op deze onvergetelijke dag.

Net op tijd de schitterende bruisjurk aangetrokken en daar kwam de bruidegom al aan met hun dochter in een blinkende oldtimer Peugeot. Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken in de gemeentehuis van Heuvelland in het prachtige Warandepark in Kemmel.
Na een lekkere traktatie op het gemeentehuis verplaatsten we ons met de wind vanachter richting Boezinge voor kerkelijke huwelijksviering. Maar we lieten ons in ieder geval niet wegblazen door de strakke wind!
Van een sterke relatie gesproken 😉

De originele fotoshoot werd onder professionele leiding van David Beerlandt van Lumizo gehouden in de prachtige streek van Heuvelland en op de Rodeberg.

Daarna verplaatste de suite zich met de oldtimer Peugeot aangevuld met spiksplinternieuwe Peugeot voertuigen naar Beauvoorde om het feest verder te zetten in Salons de Lelie die gestart werd met een uitgebreide receptie in de orangerie. Verder feesten deden we in stijl in de Capelliere van Salons de Lelie met een heus avondfeest. Voorzien van o.a. een Instax camera, een bruidstaart en uitgebreid dessertbuffet was het feest compleet. Na de openingsdans barstte het feest helemaal los tot in de vroege uurtjes.

Kortom, dit was de perfecte afsluiter voor een goed gevulde maar onvergetelijke huwelijksdag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics