Huwelijksvideo ♥ Femke en Kjell – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Femke en Kjell – DeKa Graphics

Het trouwkoppel Femke & Kjell gaat graag op reis, maar voor hun huwelijksdag bleven ze in de streek. Dus trok ik ’s ochtends naar de bruid thuis om het begin van een mooie huwelijksdag te filmen en te monteren tot een leuke en sfeervolle trouwvideo.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van de
Mooiste dag van Femke & Kjell (oktober 2021)

We startten de dag in Ieper waar Femke en haar moeder verwend worden met een heus huwelijkskapsel en bijhorende schminksessie. Na het aantrekken van het huwelijkskleed staan ook de prachtige bruidsmeisjes paraat. Net op tijd, want – jammer genoeg in de regen – kwam de huwelijksbus met de bruidegom aan.

Burgerlijk Huwelijk

Binnen werd nog even geklonken op het huwelijksgeluk en toen trokken we met een bus vol sfeer richting stadhuis in Poperinge om het wettelijk huwelijk te officialiseren. Geloftes, ringen en uiteraard de kus werden uitgewisseld en beloond met een hartverwarmend applaus.

Eénmaal terug buiten zat de sfeer er meteen terug in en werd de weg al zingend verder gezet richting kasteelpark in Zonnebeke voor een leuke fotoshoot onder leiding van Karen Hoflack van K@designs.

Feestzaal Salons Cortina

Daarna vervolgde de feestbus met de suite  zijn weg naar Salons Cortina in Wevelgem voor een uitgebreide receptie en een prachtige avondfeest. Maar je geraakte er niet binnen zonder het vereiste boarding pass,… reizigers hé 😉

De spectaculaire balkon-entree en de exclusieve voorstelling van de wijn (reuze 12 liter fles “Balthazar”) zijn kenmerkend voor Salons Cortina, maar zorgden ook voor de unieke sfeer van hun huwelijksfeest. Na het eten en de photobooth was het tijd voor het dessert. Ook weer typisch voor salons Cortina is het sabreren van de fles Brut hij het aansnijden van de taart. Daarna genoten de gasten van een super royaal dessertbuffet met echt alles er op en er aan.

Na de mooie openingsdans moest al dat lekkers uiteraard afgedanst worden. Dit gebeurde met heel veel sfeer en het nodige binnenvuurwerk tot in de vroege ochtend.

Videmontage

Voor het bruidspaar Femke en Kjell, hun familie en vrienden is dit echt een dag vol hartverwarmende momenten die ze nooit meer zullen vergeten. Mede dankzij de charmante videomontage van hun trouwvideo kunnen ze nog héél lang nagenieten van hun prachtige huwelijksdag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics