Huwelijksvideo ♥ Jana en Wout – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Jana en Wout – DeKa Graphics

Al van ’s ochtends stond ik te springen om eindelijk het eerste – min of meer – normale huwelijk van 2021 te mogen filmen en te verwerken en monteren tot een stijlvolle trouwvideo.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van de
Mooiste dag van Jana & Wout (september 2021)

De stralende bruid en de prachtige dames van de suite werden nog mooier gemaakt dankzij de kapsters en de schminksters die de dames echt deden schitteren.
Na het aantrekken van het exclusieve bruidskleed en de bijpassende juwelen was onze bruid Jana helemaal klaar. Net op tijd, want daar kwam Wout vol ongeduld en nieuwsgierigheid aan de voordeur bellen.

De prachtige fotoshoot werd op verschillende originele locaties gehouden wat voor exclusieve beelden zorgde. Deze shoot werd dankzij Marina & Olivier van Fotografie Divay luchtig en speels gehouden, maar uiteraard met een prachtig einderesultaat.

Kerkelijk Huwelijk

Intussen sierden 2 grote Fendt tractoren de ingang van de kerk in Zonnebeke. Deze leuke huwelijksviering in de kerk werd opgeluisterd met leuke live muziek van enkele nichtjes, bravo!
Na de pakkende huwelijksbeloftes en de innige kus stonden aan de uitgang de KLJ-leden klaar om te wimpelen.

Feestzaal

Na het vlaggenzwaaien trokken we met de suite richting Salons Hof ter Heulebeke in Beselare. Daar konden we in de prachtige tuin genieten van de receptie in openlucht. Een droom voor ieder trouwkoppel!

Na de avondreceptie was het tijd voor een originele entree in de zaal, lekker eten, een dynamische en supertoffe act van de broers en zussen en een overheerlijk dessertbuffet.

Het geheel werd prachtig muzikaal ondersteund door Adriaan van DJ D-Lux. Maar, eerlijk gezegd, heel veel moeite had hij niet, want iedereen was zo blij en uitgelaten om eindelijk weer eens te kunnen feesten tot in de zéér vroege uurtjes. En dat werd dan uiteraard ook gretig gedaan!

Videmontage

De huwelijksdag van Jana en Wout is er ééntje om nooit meer te vergeten en te koesteren. Dankzij de stijlvolle videomontage van hun trouwvideo kunnen ze hier nog héél lang op terugblikken en herinneringen ophalen aan hun onvergetelijke huwelijksdag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics