Huwelijksvideo ♥ Laura en Lorenz – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Laura en Lorenz – DeKa Graphics

Het prachtige bruidspaar Laura en Lorenz koos er voor om hun huwelijksviering met live-muziek op trouwvideo vast te leggen om via de huwelijksfilm nog lang te kunnen nagenieten van deze prachtige dag.

♥ Bekijk hier de sfeervolle korte montage van hun huwelijksfilm:
De mooiste dag van Laura en Lorenz samengevat in
een korte trouwvideo. (juni 2021)

De trouw voor de wet hadden ze al achter de rug in het bewogen jaar 2020.
Zelf was ik vereerd om – met de videocamera in de hand – hun trouwmis van op de eerste rij te mogen meemaken in de basiliek van Dadizele. Het was alweer een genoegen om te mogen samenwerken met fotografie Kestelyn.
De oldtimer feestbus met de ganse familie werd gevolgd door een exclusieve landrover met de bruid als schitterende ster.
De plechtigheid was extra sfeervol dankzij de bloemstukken en de tientallen kaarsen. Ook de hemelse live-muziek was een streling voor het oor.
Bij het buitengaan van de kerk werd het bruidspaar niet alleen onthaald door de vele aanwezige vrienden en familie. Ze werden extra verrast met de aanwezigheid van hun trouwe viervoeter. Kortom, het was een héél geslaagde huwelijksviering waar ze nog lange tijd van zullen genieten dankzij de lange en korte videomontage van deze prachtige dag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics