Huwelijksvideo ♥ Margot en Gernot – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Margot en Gernot – DeKa Graphics

Superenthousiast was ik om de huwelijksdag van Margot & Gernot te mogen filmen en monteren tot een echte stijlvolle trouwvideo.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van de Mooiste dag van
Margot & Gernot (augustus 2020)

Voor het filmen van de mooiste dag van Margot en Gernot verplaatste ik mij naar Dentergem waar de obligate mondmaskers en handgel ook klaar lagen – mondkapjes zijn zó 2020 🙂 Maar niet getreurd, voor iedereen lag een stijlvol gepersonaliseerd hygiëne-basispakket klaar. Van een originele aanpak gesproken!

De bruid werd professioneel bijgestaan door de kapster en schminktser om extra stralend te schitteren op deze prachtige dag.
Na aankomst van de bruidegom met bruidsboeket trokken we met de alom bekende fotografie Eggermont de wijde omgeving van Waregem rond voor een prachtige fotoshoot.

Daarna reed de oldtimer feestbus naar het gemeentehuis in Zulte voor de burgelijke plechtigheid met een familielid als gelegenheidsschepen.
Vervolgens werden we ontvangen in de kerk van Zulte voor een  aangename huwelijksviering. Deze werd voorgegaan door 2 schatten van bruiskindjes. Tijdens de communie werden we muzikaal verwend door het gitaarspel van één van de mooie bruidsmeiden.

De dag werd verder gezet in Bierkasteel Van Honsebrouck in Ingelmunster. Hier werd de exclusieve foederzaal ter beschikking gesteld als decor voor de originele familiefoto’s.

Het avondfeest werd in het Bierkasteel in heel beperkte kring verder gezet (remember 2020…) als voorbode voor een echt knallend avondfeest eind 2021.
Kort samengevat, het was een meer dan geslaagde huwelijksdag voor een bruidspaar dan 100% straalde en genoot!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics