Huwelijksvideo ♥ Shary en Nicolas – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Shary en Nicolas – DeKa Graphics

Heel vroeg in de ochtend trok ik met mijn videocamera’s richting Houthulst om de mooiste huwelijksdag van Shary & Nicolas van op de eerste rij te filmen en monteren tot een unieke en stijlvolle trouwvideo.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van de
Mooiste dag van Shary & Nicolas (september 2021)

De prachtige bruid werd vakkundig omgetoverd tot een echte prinses dankzij de plaatselijke kapster en schminkster die aan huis het beste van zichzelf gaven. Ook alle dames van de suite kregen een huwelijks verwenmoment.
Na het aantrekken van de exclusieve huwelijksjurk ontworpen door Modea Maatwerk en de juweeltjes kwam bruidegom Nicolas aan met zijn grote Volvo vrachtwagen. Vol bewondering keurde zij het bruidsboeket en knikte hij tevreden over de trouwjurk.
Voor we ’s middag naar de kerk vertrokken hadden we al een leuke fotoshoot achter de rug in natuurdomein de Blankaart onder leiding van fotograaf van dienst van Promofoto

Kerkelijk Huwelijk

De kerkelijke huwelijksviering vond plaats in Zarren en werd begeleid door ceremonie Luc Boone en fleurig versierd met hulp van El Florido. De huwelijksmis werd stijlvol opgeluisterd met live muziek van Mathias en Marieke.
Na de huwelijksbeloftes en de kus stonden intussen buiten aan de kerk meerdere vrachtwagens om het kersvers gehuwd koppel onder luid getoeter en geclaxonneer toe te juichen.

Feestzaal PUUR

De kolonne vrachtwagens van de suite vervolgden hun weg naar feestzaal Puur in Klerken om de receptie aan te vangen, onder muzikale begeleiding van een ambiance live-band.

Het avondfeest zelf was ook alweer een voltreffer. Na de sfeervolle avond met heerlijke eten en een verrukkelijk dessertbuffet was het tijd voor de openingsdans. Daarna zorgden de 2 DJ’s voor een onvergetelijke dans-, feest- en fuifavond, met af en toe wat spetterend indoor vuurwerk.

Kortom, een prachtige dag die Shary & Nicolas zeker nooit zullen vergeten! Dankzij de stijlvolle videomontage van hun trouwvideo kunnen ze de leuke momenten nog héél lang koesteren en talrijke herinneringen ophalen aan hun onvergetelijke huwelijksdag!

Videmontage

Het was een prachtige en zonnige dag vol hartverwarmende momenten. Mede dankzij de charmante videomontage van hun trouwvideo kunnen Eline & Jens en familie en vrienden nog héél lang nagenieten van hun prachtige huwelijksdag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics