Huwelijksvideo 2 ♥ Margot en Gernot – DeKa Graphics

Huwelijksvideo 2 ♥ Margot en Gernot – DeKa Graphics

Het huwelijksfeest van Margot en Gernot is een verderzetting van hun huwelijk van 2020 zonder avondfeest.
Na enkele keren het feest uit te stellen en te verplaatsen kon ik eindelijk met mijn videocamera richting Ingelmunster gaan om het huwelijksfeest van het bruidspaar te filmen in het Bierkasteel Vanhonsebrouck en er alweer een mooie trouwfilm van te maken.

♥ Ontdek de sfeervolle korte huwelijksfilm:
een korte videomontage van het uitgestelde avondfeest
van de Mooiste dag van Margot & Gernot (oktober 2021)

De receptie vond plaats in de stijlvolle Michelles VIP Room. Een originele insteek was dat ze de videomontage van het wettelijk en kerkelijk huwelijk met bijhorende kleine receptie (remember 2020) nu konden projecteren op de TV-schermen. Een originele manier om de andere gasten de sfeer van vorig jaar te laten beleven.

Avondfeest

Na de receptie verhuisde het gezelschap naar de balzaal waar het feest verder gezet werd. De bruidegom had nog een originele decoratie in petto voor zijn bruid: hij had lichtgevende letters gehuurd bij Xtra-Space, ook dit zorgde weer voor bijkomende sfeer. Na de stijlvolle entree, het overheerlijke eten en enkele sketches was het tijd voor een prachtige openingsdans. De avond werd muzikaal verder gezet onder leiding van DJ-team.
Op vraag van het bruidspaar was er zelfs een Studio 100 – momentje voorzien, waar de grootste hits gespeeld werden. Uiteraard  zorgde ook dit weer voor extra ambiance.
Op deze manier werd de 2e huwelijksdag met volwaardig avondfeest voor Margot en Gernot een echte party to remember.

Videmontage

Het was een namiddag / avond vol liefde en hartverwarmende momenten die ze altijd zullen blijven onthouden. Dankzij de stijlvolle videomontage van hun trouwvideo kunnen Margot en Gernot de leuke momenten nog héél lang koesteren en talrijke herinneringen ophalen aan hun onvergetelijke huwelijksdag!

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics