Trouwvideo ♥ Rani & Romain

Trouwvideo ♥ Rani & Romain

Het fantastische bruidspaar Rani & Romain besloot om van hun trouwfeest een echt winterhuwelijk te maken in volle kerstsfeer. En of het gelukt is! Het was een romantische en erg sfeervolle dag waar de liefde en dankbaarheid straalde.

Ik was dan ook verheugd dat ze mij gekozen hadden om hun prachtige huwelijksdag en bijhorend trouwfeest te filmen en te monteren tot een leuke en sfeervolle trouwvideo

♥ Ontdek de sfeervolle korte trouwvideo: een korte videomontage van de Mooiste dag van Rani & Romain (december 2022)

Prachtige winterse huwelijksdag

Het filmen startte ik bij Rani haar ouders thuis waar ik hartelijk ontvangen werd. Daar werden de bruid en haar mama zorgvuldig gemaquilleerd, waarna Rani haar trouwkleed aantrok. Na het aanbrengen van de juweeltjes verwenden haar ouders haar met een hele warme en liefdevolle winterknuffel.

Net op tijd, want daar kwam bruidegom Romain al aan met een prachtig trouwboeket in de hand. Blij en enthousiast opende Rani de deur en zag dat het goed was. Na de hartelijke kussen en tedere knuffels werden ze beiden enthousiast onthaald door de rest van de familie.

En toen was het tijd om op de oldtimer huwelijksbus te stappen. Samen verplaatsten we ons op deze prachtige winterse huwelijksdag naar het stadhuis en de kerk die vlakbij elkaar liggen op de markt in Lichtervelde.

Huwelijksviering stadhuis en kerk

Het huwelijk voor de wet werd in de trouwzaal van het stadhuis bezegeld met een kus en de ondertekening van de huwelijksakte. Die werd ondertekend door zowel het bruidspaar als hun vier getuigen. Het burgerlijk huwelijk besloten we met het klinken van een glaasje bubbels. Daarna stapte iedereen terug op de bus om slechts 100 meter verder terug uit te stappen aan de kerk.

In de eucharistieviering werd de suite verwelkomd door live gezongen muziek van een goeie vriendin. Ondanks haar hese stem had ze er alles aan gedaan om haar zangbelofte na te komen (ook voor de openingsdans trouwens). De leuke viering was voorzien van originele ‘Ja-kaartjes’, zo was het bruidspaar helemaal zeker dat ze van iedereen de zegen hadden.

Na de ringen, de kus en het ondertekenen volgde een enthousiaste uittrede met party-poppers en als ultieme verrassing twee witte duiven die het trouwkoppel mocht laten vliegen.

Fotoshoot op binnenlocatie: stijlvol en romantisch

December is moeilijk in te schatten qua weersvoorspelling, dus kozen ze een stijlvolle en romantische binnenlocatie voor de fotoshoot: een hotel Duke’s Palace in Brugge. Daar kregen we carte blanche en konden ze volop poseren voor hun fotoreportage onder leiding van fotografie Tiffo Design.

Gelukkig was het mooi weer en trotseerde het bruidspaar eventjes de koude om ook in de prachtige tuin van het hotel zelf nog enkele beelden te schieten. Intussen was ik alles discreet aan het filmen (en de fotografe aan het assisteren) zodat die leuke videobeelden konden gemonteerd worden tot een stijlvolle en romantische trouwvideoclip.

Receptie en familiefoto’s

Na de familiefoto’s in meerdere combinaties in de tuin van domein de Vossenberg werd met het klinken van de glaasjes bubbels de receptie enthousiast geopend. In de sfeervolle receptieruimte van de feestzaal kregen de gasten talrijke hapjes en werden de glazen meermaals gevuld.

Avondfeest tot in de vroege uurtjes

Na de receptie volgde een enthousiaste intrede in de zaal onder oorverdovend applaus. De toon voor de rest van de avond was op die manier al meteen gezet. Na het proeven van de wijn en het opdienen van het eten traditionele Vossenberg-stijl, volgde het dessertbord met taartvuurwerk en bijhorende bubbels.

De openingsdans werd live gezongen en gespeeld. En ook het confettikanon zorgde voor de nodige oh’s en ah’s. Zo werd hun originele en prachtig opgevoerde openingsdans een echte eycatcher die avond. Daarna barstte het dansfeest helemaal los en dit tot in de vroege uurtjes.

Op die manier was het een perfecte afsluiter van hun prachtige dag tijdens hun origineel winterhuwelijk!

VIDEMONTAGE TROUWVIDEO’S

Het was een goed gevulde dag waarvan ik veel videobeelden kon maken. Deze monteerde ik tot 3 stijlvolle trouwvideo’s van verschillende lengtes, ideaal om ofwel te bekijken met de dichte familie, de vrienden of om online te delen. De 3 montages zitten inbegrepen in de Gold-formule van DeKa Graphics.

Door deze sfeervolle videomontages van hun winterhuwelijk tot trouwvideo blijven Rani  & Romain deze onvergetelijke huwelijksdag steeds opnieuw beleven. Ook kunnen ze altijd opnieuw tal van herinneringen blijven ophalen met elkaar, met de familie en met hun ouders. 

Bekijk hier meer korte trouwvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Trouwvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve trouwvideo in 3 montages van verschillende duur 
>> contacteer nu DeKa Graphics