Trouwvideo ♥ Stéphanie & Bart

Trouwvideo ♥ Stéphanie & Bart

Het bruidspaar Stéphanie & Bart was erg opgetogen dat hun huwelijk eindelijk in 2022 kon doorgaan zoals zij het wilden. Samen met hun dochter en de ganse familie en vriendenkring werd het een onvergetelijke huwelijksdag. Ik stond dan ook de ganse dag paraat met de videocamera om hun allermooiste huwelijksdag en te monteren tot een leuke en sfeervolle trouwvideo

♥ Ontdek de sfeervolle korte trouwvideo: een korte videomontage van de Mooiste dag van Stéphanie & Bart (juli 2022)

Start van de huwelijksdag

Met de videocamera in aanslag trok ik naar Poperinge waar er thuis al volle bedrijvigheid was dankzij de kapster en schminkster. Daarna was het tijd voor het aantrekken van de trouwkleed & accessoires van de bruid en haar dochter. Damen vormden ze een perfect duo. Tegelijk hielpen ook de bruidegom en zijn getuige elkaar zodat ze er beide ook adembenemend uitzaken.  
Intussen kwam de rest van de suite aan samen met de oldtimerbus de de ganse dag voor het vervoerd zorgde.  

Bruidegom Bart

De ganse familie werd door de ceremoniemeester buiten opgesteld als ontvangstcomité en vurige supporters. Bruidegom Bart had zoals een echte gentleman zowel voor zijn dochter als voor zijn bruid een trouwboeketje mee. Na de kussen, knuffels en felicitaties werd nog even gezwaaid naar de camera en vertrok de ganse suite richting de markt van Poperinge.

Stadhuis – wettelijk huwelijk

Na de foto’s en intrede werd het huwelijk officieel bezegeld in het stadhuis en mee ondertekend door zowel de getuigen als hun dochter. Bij de buitenkomst werd het kersverse bruidspaar door de collega’s van de Brandweer getrakteerd op een rondje met de ladderwagen boven de markt van Poperinge. 

‘s Middags in het stamcafé van dit carnavalskoppel werd al een eerste keer geklonken op de liefde. 

Fotoshoot van de Lovie tot bij de brandweer

Daarna filmde ik discreet de fotoshoot van het bruidspaar van op de achtergrond terwijl ik de mensen van Fotografie Divay hun werk liet doen. De shoot werd op meerdere locaties gehouden: op het uitgebreide domein van Kasteelpark de Lovie, in de tarwevelden en bij de eigen brandweerkazerne, met alweer assistentie van de enthousiaste collega’s. Deze prachtige beelden kon ik dan verwerken tot een sfeervolle videoclip. 

Receptie in de tuin van de Lissewal

We vervolgden de dag in de grote kerk van Poperinge voor een leuke misviering. En daarna trokken we met de oldtimer bus naar domein de Lissewal voor rest van de dag. 
In de zonnige tuin van de feestzaal werden familiefoto’s genomen en vond uiteraard ook de receptie plaats. 

Avondfeest vol ambiance

De ambiance zat er al goed in toen het avondfeest startte met een knallende intrede van het trouwkoppel. De sfeer aan tafel zat goed en ook bij de photobooth werden de leukste foto’s genomen.  
Na het aansnijden van de bruidstaart en het bijhorende dessertbuffet was het tijd voor het vrijgezellenteam om een gepersonaliseerd carnavalslied op te voeren en bruid en bruidegom mee aan het dansen te krijgen. 
Toen volgde de openingsdans en daarna barstte het dansfeest helemaal los, ondersteund door de muziek en het enthousiasme van DJ Matthias. Kortom, het was weer een trouwfeest tot in de vroege uurtjes! 

Videmontage trouwvideo’s

Het was een goed gevulde dag waarvan ik veel videobeelden kon maken. Deze monteerde ik tot 3 stijlvolle trouwvideo’s van verschillende lengtes, ideaal om ofwel te bekijken met de dichte familie, de vrienden of om online te delen. De 3 montages zitten inbegrepen in de Gold-formule van DeKa Graphics. Door deze leuke videomontages van hun trouwvideo blijven Stéphanie & Bart samen met hun dochter deze onvergetelijke huwelijksdag steeds opnieuw beleven en kunnen ze altijd opnieuw tal van herinneringen blijven ophalen. 

Bekijk hier meer korte trouwvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Trouwvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve trouwvideo in 3 montages van verschillende duur 
>> contacteer nu DeKa Graphics