Trouwvideo ♥ Tessa & Thijs

Trouwvideo ♥ Tessa & Thijs

Het prachtige bruidspaar Tessa & Thijs waren intussen in 2020 al getrouwd voor de wet in beperkte kring, maar uiteraard keken ze vol verlangen nog uit naar hun kerkelijk huwelijk en bijhorend feest met de ganse familie en vriendenkring. Ze kenden mij nog van een voorgaand trouwfeest en kozen dus vol overtuiging voor DeKa Graphics om hun huwelijksdag van dichtbij te filmen en te laten monteren tot een leuke en sfeervolle trouwvideo.  

♥ Ontdek de sfeervolle korte trouwvideo: een korte videomontage van
de Mooiste dag van Tessa & Thijs (augustus 2022)

Ontmoeting thuis met bubbels en live muziek

Met de videocamera klaar startte ik de dag bij Tessa & Thijs en hun lieve dochtertje thuis. Tessa liet zich helemaal verwennen en klaarmaken door de kapster en schminkster, net als haar mama. Intussen was bruidegom Thijs beneden aan het zorgen voor hun dochter en zich ook piekfijn aan het uitdossen voor hun mooiste dag.  
Nadat vurige Tessa haar knalrode lippenstift had laten aanbrengen gleed ze in haar prachtige trouwkleed en liet ze de extra juweeltjes zorgen voor de finishing touch. Uiteraard was haar bruidskledij niet compleet zonder de bijpassende rode schoentjes.  
Intussen stond Thijs met de ganse familie haar op te wachten, en ook opa stond klaar met zijn saxofoon om hun ontmoeting met live muziek te ondersteunen.

Trouw voor der kerk met animo

Daarna vertrok de ganse suite vol ambiance met een oldtimerbus richting kerk voor de trouw zelf, en dit onder deskundige leiding van ceremoniemeester Luc Boone
Na een stijlvolle intrede, de bijhorende protocollen en de trouwbeloftes werden de ringen door hun dochtertje (met hulp) aangebracht. Na de uitwisseling van de ringen volgde een stijlvolle uittrede met hartelijk applaus. Ook de vrienden van de KLJ stonden paraat om te vlaggenzwaaien en vendelen (of wimpelen), tegenwoordig kortweg ‘vlaggelen’ genoemd. Ook de mensen van de Peirdekarre waren paraat om op vraag van het bruidspaar de aanwezigen van de huwelijksviering te voorzien van een glaasje bubbels. 

Fotoshoot op een prachtige locatie

Voor de fotoshoot onder deskundige leiding van fotograaf Jurgen van Fototechnix trokken we naar natuurdomein de Blankaart om in de diverse omgeving de leukste foto’s te maken. Intussen was ik alles discreet aan het filmen zodat die leuke videobeelden konden gemonteerd worden tot een stijlvolle en romantische trouwvideoclip.  

Receptie en knallend avondfeest

Hierna werden nog familiefoto’s genomen in het stadspark van Diksmuide en vervolgens trokken we naar Salons Saint-Germain voor een leuke receptie binnen en buiten. Na de uitgebreide receptie volgde een knallende intrede van het bruidspaar vol ambiance en werden aansluitend luidkeels een aantal Schlagerrefreinen gezongen. Kortom, de ambiance zat meteen goed! En ook hier was er weer veel volk en veel sfeer bij de photobooth. Na het binnenbrengen en aansnijden van de bruidstaart volgde het typische dessertbuffet van salons Saint-Germain. Na dit buffet trakteerde het vrijgezellenteam het trouwkoppel op een knallende flashmob met bijhorende fluo accessoires. En toen was het eindelijk aan Tessa en Thijs om hun prachtige openingsdans te demonstreren. En tenslotte barstte het feest echt los op de muzikale tonen van Discobar Vermant die garant stond voor een overvolle dansvloer tot in de vroege uurtjes! 

VIDEMONTAGE TROUWVIDEO’S

De leuke videobeelden die ik maakte van deze mooie huwelijksdag en avond monteerde ik tot 3 stijlvolle trouwvideo’s van verschillende lengtes, ideaal om ofwel te bekijken met de dichte familie, de vrienden of om online te delen. De 3 montages zitten inbegrepen in de Gold-formule van DeKa Graphics. Door deze sfeervolle en compacte videomontages van hun trouwvideo kunnen Tessa & Thijs en de ganse familie hun feestelijke huwelijksdag steeds opnieuw beleven herinneringen blijven ophalen.  

Bekijk hier meer korte trouwvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Trouwvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve trouwvideo in 3 montages van verschillende duur 
>> contacteer nu DeKa Graphics