Huwelijksvideo ♥ Evelyne en Mathieu – DeKa Graphics

Huwelijksvideo ♥ Evelyne en Mathieu – DeKa Graphics

DeKa Graphics filmde en monteerde de Mooiste Dag van Evelyne en Mathieu ♥

♥ Bekijk nu de korte Huwelijksvideo: een korte montage uit de Mooiste Dag van Evelyne en Mathieu (Oktober 2017)

Bekijk hier meer korte huwelijksvideo’s

Video & montage door DeKa Graphics

Een onvergetelijke en boeiende dag voor een prachtige huwelijksvideo!

Ook op deze mooiste dag was ik gevraagd om een sfeervolle huwelijksvideo te maken.
Daarom was ik van ’s ochtends vroeg al bij de bruid aanwezig. Ik filmde verschillende fragmenten van het schminken, het aantrekken van het bruiskleed tot het afwerken met de juwelen. Uiteraard mochten ook de legendarische beelden van de aankomst van de bruidegom en het bruisboeket + bijhorende kusjes niet ontbreken!

Daarna trokken we samen met fotograaf Neirynck  naar enkele prachtige en exclusieve locaties. Op de binnenlocatie deed het subtiele zonlicht perfect haar werk wat prachtige beelden en videoshots opleverde.
Vervolgens trokken we ‘de boer op’ richting erf voor nog meer prachtige foto’s. Een dikke pluim ook voor bruid en bruidegom die heel gewillig meewerkten aan de unieke fotoshoot! 😉 → Prefecte omstandigheden voor een leuke en sfeervolle videoclip van deze shoot.

Uiteindelijk kwamen ze terug wat op de positieven en werden dorst en honger gestild terwijl de rest van de suite aankwam. Na het voorzien van de nodige uitleg door de ceremoniemeester was er nog even tijd voor de verschillende familiefoto’s.

Filmen van kerkelijke ceremonie

Het vervoer naar de kerk gebeurde in een stijlvolle oltimer bruidsbus. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de OLV-Geboortekerk van Hollebeke en werd opgeluisterd door een groepje muzikanten en uiteraard geregistreerd door 3 full HD videocamera’s.
Buiten werden het huwelijk door de KLJ gezegend met een heuse vlaggenzwaai demo!

Receptie & avondfeest

Na deze viering trokken we richting Kortemark naar de prachtige locatie Salons ten Boogaerde waar in de ruime en prachtig ingerichte orangerie de grote receptie plaats vond met aansluitend het avondfeest in de grote zaal.
Dit prachtige feest werd muzikaal verzorgd door DJ Sam van Studio Blackstar.
Het hoeft niet gezegd dat dit garant stond voor een méér dan geslaagd avondfeest met ongelooflijke ambiance.

Kortom, een prachtige dag om te filmen en achteraf de Huwelijksvideo te monteren!

Huwelijksvideo: ook voor u !

♥ Laat nu ook uw trouwfeest en huwelijksdag filmen en geniet van uw exclusieve huwelijksvideo >> contacteer nu DeKa Graphics